Δυνατός Ναυπακτιακό και φέτος.. αρχή με 14 ανανεώσεις!


Ο Ναυπακτιακός κρατά σύμφωνα με πληροφορίες  όλο το περσινό του ρόστερ πλην του Μάριου Βρουσάι που προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Η επιτροπή μεταγραφών έτσι όπως ονομάστηκε με επικεφαλής τον πρόεδρο  της ομάδας Ντίνο Τσουκαλά έχει συμφωνήσει με παίκτες και αναμένεται τις επόμενες να συναντηθεί με τους υπόλοιπους.

Ο Ναυπακτιακός δείχνει φέτος να πατά καλά στα πόδια του και σε συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή της ομάδας  έχει στόχο να «χτίσει» έναν δυνατό Ναυπακτιακό που θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Σε προηγούμενο άρθρο γράψαμε για το «μπαμ» που ψάχνει ο Ναυπακτιακός όντως ισχύει είναι όμως κάτι που από την πλευρά την διοίκησης κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό και κανείς δεν αναφέρει ονόματα.

Πάντως αυτό που δεν πρόκειται να διαταράξει η διοίκηση είναι οι ισορροπίες. Όμως αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι το ενδιαφέρον της ομάδας για  δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Ευπαλίου που είναι ο Γιώργος Φλέγγας και Γιώργος Ζέρβας.

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα:

Ανανέωσαν με τον Ναυπακτιακό:

Ανδρεόπουλος Γιώργος

Καζανάνας Λεωνίδας

Δημόπουλος Κώστας

Ζαχαρόπουλος Αλέξης

Θεοχάρης Γιώργος

Θωμόπουλος Νίκος

Ανδριτσόπουλος Σπύρος

Καραγιάννης Γιάννης

Αδραχτάς Σπύρος

Καρβούνης Νίκος

Θανασιός Νίκος

Μπίμπας Παναγιώτης

Νασόπουλος Δημήτρης

Κοντοχρήστος Αλέξανδρος

Είναι ακόμα σε επαφές:

Καλαβρουζιώτης  Ανδρέας

Πιστιόλης Κωστας

Ψυχογιός  Κώστας

Βρουσάι Μιχάλης

Πετσίνης Αντώνης

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr