Σεφτέ με Μπαλαμπάνη, Ρισβά και Παλιάτσα για την ΑΕΜ

 

Σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι για την ΑΕΜ με την απόκτηση του Νίκου Μπαλαμπάνη, Νίκου Ρισβά και Θανάση Παλιάτσα.

Ο Νίκος Μπαλαμπάνης είναι 28χρονος αμυντικός και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Προμηθέα Χάλκειας στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΕΜ, ΓΟΜ, Καλλιθέα, Καισαριανή και Μεσολόγγι 2008.

Ο έτερος συνονόματος και συνομήλικος 28χρονος Νίκος Ρισβάς, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης με έφεση στο σκοράρισμα, και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Ευηνοχώρι με τις ομάδες της Ακαδημίας και της Ένωσης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕΜ, Αναγέννηση Μεσολογγίου, Εύηνο, Μεσολόγγι 2008 και ΓΟΜ.

Ο «μικρότερος της παρέας» Θανάσης Παλιάτσας είναι 20χρονος και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε την καριέρα του στο ΓΟΜ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-17 του Παναιτωλικού, τη σεζόν 2012-13 αναδείχτηκε πρωταθλητής Δ’ Εθνικής με την Α.Ε. Μεσολογγίου, και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την φανέλα του  Άρη Αιτωλικού. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr