Μούτσιος: Έκλεισε ένας πανέμορφος κύκλος δεκατριών χρόνων!

Με ένα post στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Μεσολογγίτης κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη Ηλίας Μούτσιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα που έχει να κάνει με το μέλλον του στην ομάδα που υπηρέτησε με πολύ αγάπη και πολλές προσωπικές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια, μια σχέση αναμφίβολα από την οποία και οι δυο πλευρές βγήκαν κερδισμένες.

Μια σχέση πραγματικής οικογένειας που αναπτύχθηκε τόσο με τους αμέσους συνεργάτες, αλλά και προπάντων με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας (Νίκο Κλάδη) αλλά και την πρόεδρο της ομάδας (Βασιλική Μπελέκου).

Απ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και τώρα ποια μπορεί να γραφτεί, ο κόουτς τα τελευταία χρονιά είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του οι οποίες έγιναν και κατά την διάρκεια αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να «προδώσει» την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να κολυμπήσει στα βαθιά..

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Ένας πανέμορφος κύκλος δεκατριών (και πλέον) χρόνων, γεμάτος συναισθήματα έκλεισε ...

Έτσι είναι ο αθλητισμός ...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

..στις παρέες που παλέψανε

..στις φιλίες που κρατήσανε

..στις σκιές που συνεχίζουνε

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr