Νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου

 ΑΟΠΚ Πατιστα - MSL FC 0-3

Με νίκη ολοκληρώσαμε το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών, η ομάδα μας MSL FC πού ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας οι παίκτριες μας, μπήκαν πολύ δυνατά αν και αδιάφορες βαθμολογικά και πριν συμπληρωθεί το 1' του αγώνα η Παπαδογεωργου από θέση τετ α τετ σουτάρει για να αποκρούσει η Τσουλακου.

Στο 3' σέ καλοκτυπημενο φάουλ και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων η Πετσινη και η Παπαδογεωργου δεν καταφέρνουν να σκοράρουν.

Στο 15' καταπληκτική ασίστ της 15 χρονης Σταυροπουλου πού ήταν η κορυφαία παίκτρια του αγώνα και η Παπαδογεωργου από θέση τετ α τετ σουτάρει ατσαλα άουτ.

Στο 18' πάλι η Σταυροπούλου πρωταγωνίστρια πού σουτάρει αποκρούει η Τσουλακου και η Moraes De Souza με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-1.

Στο 20' η Βραζιλιάνα επιθετικός παρά λίγο να διπλασιάσει τα προσωπικά της τέρματα αλλά και τής ομάδας της αλλά το δυνατό σουτ στο δοκάρι και άουτ.

Στο 32' η Βραζιλιάνα παίκτρια Moraes De Souza αναλαμβάνει τον ρόλο τής δημιουργου και με ωραία ασίστ βγάζει την Σταυροπουλου σε ευνοϊκή θέση και με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-2.

Στο 41' μετά από ωραία εναλλαγή των παικτριών του MSL FC η Πετσινη βγάζει ασίστ στην Παπαδογεωργου πού προλαβαίνει την έξοδο της Τσουλακου αλλά η Παναγιωτακοπουλου στερεί από την πρώην ομάδα της το 0-3 διώχνοντας επί της γραμμής. Με την ίδια επιθετική διάθεση μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και στο 51' η Σταυροπούλου με ωραίο σουτ από 25 μέτρα κάνει το 0-3.

Στο 55' σε ολιγωρία της αμυντικής γραμμής του , MSL FC η Κακαλετρη από θέση τετ α τετ νικήθηκε από την Souza Grazi στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο 70' η Φιλανδριανου προσπάθησε να αποφύγει την Souza Grazi , αλλά η Βρανά Τριανταφύλλου την πρόλαβε και απομάκρυνε πριν η έμπειρη παίκτρια σουτάρει.

Στο 72' η Moraes De Souza από καλή θέση με πλασέ στέλνει την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 77' σέ δυνατό σουτ τής Σταυροπουλου η μπάλα στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και περνά παράλληλα επί της γραμμής στερώντας της νεαρής παίκτριας το χατ τρικ.

Στο 79' ωραίο διαγώνιο σουτ τής 13χρονης Πολύζου αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ η Τσουλακου.

Στο 81' σέ σουτ τής Ντουραντωνη μπλόκαρε δύσκολα η Τσουλακου.

Στο 85' σέ κόρνερ της Χριστοπούλου και σύγχυση στην περιοχή της γηπεδούχου ομάδας η προωθημένη Βρανα-Τριανταφυλλου από ευνοϊκή θέση πλασάρει μόλις άουτ. Από την γηπεδούχο ομάδα πού με νίκη και ήττα του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων θα παρέμεναν στην κατηγορία διακρίθηκαν η Βουτσά, Παναγιωτακοπουλου, Φιλανδριανου και η Κακαλετρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αχαΐας αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0), με την πρωταθλήτρια ομάδα του Φειδωνα Άργους στην Πάτρα.

Στο 86' τραυματίστηκε και αποχώρησε η Βρανά Τριανταφύλλου και το MSL FC συνέχισε με δέκα παίκτριες αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές και η συμμετοχή της στον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη κρίνεται αμφίβολη.

Από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας διακρίθηκαν ιδιαίτερα εκτός της κορυφαίας Σταυροπούλου η Παπαδογεωργου η Μοκκα και η Βρανά Τριανταφύλλου χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες.

Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Γκριτζεπη Γεωρ.( ΕΠΣ Αρκαδίας), και των βοηθών του, Μποβερος Δ.( ΕΠΣ Αρκαδίας) και Σιγανός Αργύρης ( ΕΠΣ Λασιθίου).

Φλαμίνγκο Μεσολογγιου ( MSL FC): Souza Grazi, Πετσινη (56' Πολύζου Πετρούλα), Μοκκα, Σταυροπούλου, Βασιλείου, Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (71' Ντουραντωνη Δέσποινα), Moraes De Souza (85' Σιασταθη Κατερίνα), Βρανα-Τριανταφυλλου, Χριστοπούλου (85' Ντελλη Νάσια), Ροζάκη (56' Βητουρατου Σοφία).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr