ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο ΕΞΑΘΛΟ Κ16 & στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Κ20

Ένα διήμερο 27-28/4/2024 γεμάτο μοναδικές στιγμές αθλητικής ομορφιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο!

Οι αθλήτριές μας Ευδοκία Μπαλή & Τζένη Νικολοπούλου Κ18 ενόψει του Διασυλλογικού τους Πρωταθλήματος σε λίγες μέρες, έλαβαν μέρος στην κούρσα 200μ στην κατηγορία γυναικών Κ20 για την αγωνιστική εμπειρία και προσπάθησαν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις!

Για 2η φορά, η ΠΝΟΗ συμμετείχε στο Έξαθλο Κ16 που είναι το πιο απαιτητικό αγώνισμα του στίβου (επίπονο και κουραστικό) καθώς οι αθλητές/τριες συμμετέχουν σε ένα διήμερο σε έξι συνολικά αγωνίσματα, τρία ανά μέρα (80m εμπόδια, 600m, Ακοντισμός, Σφαιροβολία, Άλμα εις μήκος & Άλμα εις ύψος) και στα οποία θα πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν προπονητικά, τεχνικά και ψυχικά!

Το Έξαθλο είναι ένας αγώνας που λόγω απουσίας υλικοτεχνικής υποδομής δεν είχαμε αξιώσεις και προσδοκίες και μας αρκούσε μόνο η εμπειρία της συμμετοχής!

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της αθλήτριάς μας Κάτιας Διαμαντοπούλου που κατάφερε να πιάσει το όριο βαθμολόγησης (2900) με τελικό αποτέλεσμα 3045 βαθμούς

Συνεχίζουμε…με σύνθημά μας το αθλητικό και ολυμπιακό αξίωμα: Citius-Altius-Fortius (Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά) που σημαίνει για κάθε νέο/α, ταχύτητα στην αθλητική απόδοση αλλά και στην αντίληψη, ψηλότερα στην ηθική ανάταση και δυνατότερα, με θάρρος, στον αγώνα της ζωής!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr