Κυριακή 31 Μαρτίου η δημόσια συμμετοχική διαβούλευση για τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου με ημερομηνία 20/03/2024 και τίτλο «Πρόσκληση σε δημόσια συμμετοχική διαβούλευση για τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου», υπενθυμίζουμε ότι:

Η δυνατότητα για συζήτηση και έκφραση προτάσεων για υποδομές και υπηρεσίες που θα ενταχθούν στη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, θα δοθεί στη δημόσια συμμετοχική διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00.

Οι δημότες που θα πάρουν μέρος στην διαβούλευση θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ενεργά μέρος σε σημαντικές αποφάσεις του Δήμου οι οποίες τους αφορούν άμεσα.

Προκειμένου να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλείστε να καλέσετε έως αύριο, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00 στον αριθμό 26313-63308 ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο: http://messolonghi.gov.gr/?p=15976

Ελάτε την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Γυμνασίου Μεσολογγίου να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον του Δήμου μας!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr