Δράση για ένα καθαρότερο περιβάλλον από μαθητές της Παλαμαϊκής Σχολής και Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, τον καθαρισμό της περιοχής «Δασάκι», ανέλαβαν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του «Let‘s do it Greece».

Έτσι, χθες Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, οι μαθητές με τη βοήθεια του Διευθυντή του σχολείου κ. Φώτη Σκληρού και των Καθηγητών τους κ. Κωνσταντίνο Μπλαχούρα, κ. Χρύσα Λιούμη, κ. Βάσω Καλπουζάνη, κ. Παναγιώτα Κανιού, κ. Παρασκευή Μπάρλα, κ. Παναγιώτα Θεοδωράκη και κ. Βασίλειο Γούλα, απομάκρυναν σκουπίδια και άλλα υλικά από την περιοχή «Δασάκι», αγαπημένο σημείο αναψυχής για πολλούς δημότες αλλά και έναν σημαντικό «πνεύμονα» πρασίνου για την πόλη μας.

Στη δράση αυτή του λυκείου συμμετείχε από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μουσείων και Βιώσιμου Τουρισμού Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος χορήγησε στους μαθητές μπλουζάκια για την εθελοντική εκστρατεία, ενώ ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αποκομιδής, Απορριμμάτων και Καθαρισμού Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Παναγιώτης Τζάνης, προμήθευσε με γάντια, σακούλες και είδη καθαρισμού την ομάδα των εθελοντών μαθητών.

Σκοπός της μαθητικής πρωτοβουλίας «Let‘s do it Greece» είναι να καταδείξει την ανάγκη καθαρισμού και προστασίας των δασών μας, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr