Ημέρα του Αρχηγού και Ράσο και Φουστανέλα την Τετάρτη 24 Απριλίου στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

Ο Αρχηγός της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανάσιος Ραζή-Κότσικας τιμάται στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου την Τετάρτη, 24 Απριλίου στις 19:00, ενώ ακολουθεί η εκδήλωση «Ράσο και Φουστανέλα» την ίδια μέρα στις 21:00.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Τετάρτης για την επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, διαμορφώνεται ως εξής:

19:00: «Ημέρα του Αρχηγού» της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανασίου Ραζή-Κότσικα.

Πομπή προς τον Κήπο των Ηρώων με αφετηρία το Ιστορικό Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», με επικεφαλής την Μπάντα του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» και τη συμμετοχή του «Ιστορικού Συλλόγου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου». Απόδοση τιμών στο Μνημείο του Αθανασίου Ραζή-Κότσικα στον Κήπο των Ηρώων.

Οργάνωση: Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» Κέντρο Λόγου & Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»

21:00: «Ράσο και Φουστανέλα» Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.

Παράσταση Μουσικής, Λόγου και Πολυμέσων, της Χορωδίας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Συμμετέχουν: Αφηγητής: κ. Νικήτας Τσακίρογλου, Τραγούδι: κ. Κώστας Μακεδόνας, κα Βίκυ Γιωμπρέ, Κείμενα: κα Μαρίνα Κασσαβέτη, Video editing: κα Σοφία Διάγκα

Διεύθυνση Χορωδίας & Ορχήστρας – Καλλιτεχνική επιμέλεια: κ. Σπύρος Χολέβας

Αύλειος χώρος Μητροπολιτικού Μεγάρου Αιτωλίας και Ακαρνανίας (Δεσποτικό)

Οργάνωση: Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr