Ήττα στο 93΄και αποκλεισμός για την ΑΕΜ στο κύπελλο

Ήττα και αποκλεισμός στο κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕΜ στο Αγρίνιο από τον Παναγρινιακό με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και τον τελικό νικητή ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 93΄ από τον Μακρυπιδη.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Εντελώς διαφορετικό το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πατανε πολύ καλυτέρα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Βαλάντη Ζώη το κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μακρυπίδη μετά από σέντρα του Γκόλια στην περιοχή.

Υπόθεση Αγρινίου ο φετινός τελικός του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανιας, με τον Παναγρινιακό να βρίσκει στον τελικό την ομάδα της ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Το φιλμ του αγώνα όπως αυτό αποτυπώνατε από τις ιστοσελίδες agriniogoal και agrinio24..

5΄Σουτ του Αγγέλη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Δουλιώτης

9′ Απευθείας φάουλ του Χαλαζιά μπλόκαρε ο Μανιάτης

17′ Δυνατό σούτ του Χαλαζιά λίγο έξω απο την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μανιάτης

22′ Σέντρα απο εδεξιά του Παναγιωτόπουλου ο Τσεκούρας κάνει την κεφαλιά μέσα απο την περιοχή άουτ

26′ Κεφαλιά πάσα του του Κράνη στον Μιχαλόπουλο που κάνει το σούτ μέσα απο την περιοχή στην εξωτερική πλευρά των δικτύων

28′ Σέντρα απο δεξιά του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Σπύρου Κοκώνη μπλόκαρε ο Μανιάτης

31′ Ο Μπαλαμπάνης μετά απο μπαλιά Κράνη μπαίνει στην περιοχή και κάνει το σούτ με τον Μανιάτη να μπλοκάρει

34′ Ο Παναγιωτόπουλος βρίσκει στην περιοχή τον Τσεκούρα και αυτός απο το σημειο του πέναλτι κάνει κακό πλασέ και δίνει την δυνατότητα στον Δουλιώτη να μπλοκάρει

51΄Δυνατο μαρκάρισμα του Παναγιωτόπουλου από πίσω πάνω στον Αυτζή, έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους προς τον ρέφερι του παιχνιδιού. Ολιγόλεπτη διακοπή και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον Χαλαζια μετά από χτύπημα να βρίσκεται στο έδαφος. Μετά από σύσκεψη των διαιτητών ο κ. Γκιάφης θα υποδείξει από μια κίτρινη κάρτα.

62′ Σέντρα απο δεξιά του Μήλιου στο δεύτερο δοκάρι και πριν τον Τσεκούρα μπλόκαρε ο Δουλιώτης

63′ Τρομερή ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Τουρλίδα που βγάζει στην περιοχή και ο Μήλιος απο το ύψος του πέναλτι μόνος πετάει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

67΄Σουτ του Μήλιου η μπάλα πάει προς τα δίχτυα και ο Κάκκος πάω στην γραμμή με υπερπροσπάθεια απομακρύνει την μπάλα

69′ Σέντρα Βασιλόγιανη απο δεξιά κεφαλιά ψαρακι του Τουρλίδα και η μπάλα δίπλα απο το δοκάρι άουτ.

76′ Ατομική προσπάθεια παο δεξιά του Μακρυπίδη που κάνει την σέντρα και ο Τσεκούρας πιάνει φαλτσαριστή κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει παράλληλα και να καταλήγει στην απέναντι πλευρά.

93′ Γκολ : Σέντρα απο αριστερά απο τον Γκόλια ο Μακρυπίδης μέσα στην περιοχή κατεβάζει την μπάλα με το στήθος και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Μπάκας και Ροκοπάνος.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Βαλάντης Ζώης) Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος, Γκόλιας, Μπακογιάννης, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνου (46΄Μήλιος), Καραλής, Αγγελης (Βασιλογιάννης), Τσεκούρας (81΄Κοσμάς), Κοντογιάννης (46΄Μακρυπίδης), Τουρλίδας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Παστρωμάς) Δουλιώτης, Κοκώνης Ε., Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πλαστήρας (76΄Κουφός), Χαλαζιάς (63΄Παναγιωτίδης), Κοκώνης Σ., Μιχαλόπουλος, Κράνης (88΄Βαρούχος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr