Η ΠΝΟΗ πάντα παρούσα στα μεγάλα δρομικά γεγονότα της χώρας

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετείχε με εξαμελή αποστολή στη διαδρομή των 5000μ του 12ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που είναι αφιερωμένος στο μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - που φέτος ξεπέρασε τις 21.000 συμμετοχές στα 21χλμ-5χλμ-Family Run - είναι σταθερό σημείο συνάντησης δρομέων από ολόκληρο τον κόσμο, που τρέχουν για μία μοναδική εμπειρία κάτω από το Αττικό φως.

Οι αθλητές/τριές μας έτρεξαν 5.000μ στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τερμάτισαν μπροστά στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα με χιλιάδες υποστηρικτές θεατές.

Σε αυτό το ποτάμι που έρεε συμμετείχαν οι : Αντζουλάτος Διονύσης, Αντζουλάτου Ευαγγελία, Δαουτίδη Μαρία, Διαμαντοπούλου Κάτια, Γιάννης Ξεσφίγγης και Ελπίδα Πιστικού, όλοι τους άξιοι θαυμασμού και συγχαρητηρίων.

Ξεχώρισε ο μικρός μας αθλητής Γιάννης Ξεσφίγγης (12 ετών) που βρέθηκε στο 1ο μπλοκ εκκίνησης δίπλα στους elite αθλητές/τριες της χώρας και κατάφερε να τερματίσει 5ος στην κατηγορία 12-15 ετών στους 318 συμμετέχοντες αθλητές με χρόνο 21.06! Στη γενική κατάταξη τερμάτισε 75ος στους 11.500 δρομείς!

«Η συμμετοχή στους αγώνες τρεξίματος είναι συμμετοχή σε μια γιορτή ανθρωπιάς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κυρίαρχο είναι το αίσθημα του ανήκειν σε μια πολυμελή οικογένεια που αποδέχεται τον άνθρωπο ακριβώς όπως είναι, και ίσως αυτό να είναι και το πιο ισχυρό φάρμακο για την ψυχή».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr