ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14

Με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον διεξήχθη και η δεύτερη αναπτυξιακή συνάντηση στίβου το Σάββατο 6/4/2024 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο που αφορούσε το Ριπτικό Τρίαθλο!

Οι αθλητές/τριές μας Κ14 αγωνίστηκαν στη σφαιροβολία, στο vortex και στο δρόμο των 60μ με περισσότερους/ες από εκατό αντιπάλους-συναθλητές/τριες απ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα!

Αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες έχοντας μια αρχική εκτίμηση της κλίσης τους στα συγκεκριμένα-τεχνικά κυρίως-αγωνίσματα.

Η αθλήτριά μας Βάσια Μακρή κατετάγη στην 8η θέση γενικής κατάταξης στη σφαίρα 3kgr με καλή βολή στα 6.73! Βελτίωσαν τον ατομικό τους χρόνο στα 60μ, οι αθλητές μας Διονύσιος Αντζουλάτος & Δημήτρης Συγγούνης καθώς και οι αθλήτριές μας Έλλη Τσιμικλή, Μαρία Ξηρού & Χριστίνα Μανώλη! Η αθλήτριά μας Πηγή Νικολοπούλου πλασαρίστηκε σε καλή θέση στο vortex με βολή στα 26.00μ.

Συγχαρητήρια πολλά και στις αθλήτριές μας Μελίνα Καλαμάκη, Μαρία Νικολακοπούλου, Αγαθή Ντρούκα, Ευφροσύνη Σαμαλέκου, Κατερίνα Τσιλιγιάννη και Ελπίδα Χουλιάρα για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα γιατί «Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει».

Συνεχίζουμε την πορεία και ο κάθε αθλητής «γράφει» τη δική του ιστορία στο συναρπαστικό κόσμο του στίβου με βέβαιο happy end!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr