ΠΝΟΗ: Ένας αγώνας γεμάτος ενέργεια, κίνηση και αθλητικη ψυχή

Μια αξέχαστη ατμόσφαιρα με πολλή ενέργεια, ενθουσιασμό και χαμόγελα ζήσαμε στον 2ο Ημιμαραθώνιο της Πάτρας την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.  

Ο αγώνας ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού εξαντλήθηκαν όλα τα νούμερα συμμετοχών που είχε προβλέψει η οργανωτική επιτροπή σε όλους τους αγώνες δημιουργώντας ένα απρόσμενο sold out. Περίπου 3500 δρομείς όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος σε όλους τους αγώνες αποδεικνύοντας ότι ‘’ο δρόμος χρόνια δεν κοιτά’’.

Στο αγωνιστικό σκέλος και στα 5000μ ο έφηβος αθλητής της αντοχής Γιάννης Ζήσης κέρδισε την 9η θέση στη γενική κατάταξη των 1576 αθλητών/τριών με χρόνο 18.35! Ο μικρός αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης συμμετείχε στον ίδιο αγώνα με χρόνο 21.52. Φανερά βελτιωμένος κατά 2,5 λεπτά ο αθλητής μας Διονύσης Αντζουλάτος που ολοκλήρωσε το 5άρι με χρόνο 24.37. Συγχαίρουμε και την αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου που ‘’έσπασε’’το ατομικό της ρεκόρ και τερμάτισε με χρόνο 27.50. Το χειροκρότημα απέσπασαν οι 800 μικροί φίλοι του δρομικού κινήματος που έτρεξαν στον παιδικό αγώνα του 1km με πάθος βιώνοντας τη χαρά του ευ αγωνίζεσθαι!

Ο αθλητισμός, μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία, να προσπαθήσουμε να γίνουμε, όχι απλώς ταχύτεροι ή δυνατότεροι αλλά καλύτεροι άνθρωποι!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr