Βράβευσε την ομάδα καγιάκ του ΝΟΜ ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

Την ομάδα καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κανόε καγιάκ μεγάλων αποστάσεων, βράβευσε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στο Δημαρχείο σήμερα Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου τους αθλητές που έκαναν για άλλη μια φορά περήφανο τον Δήμο μας με την εξαιρετική τους επίδοση, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Διαμαντόπουλο, μέλη της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου και τους γονείς τους.

Συνομιλώντας με τους μικρούς αθλητές, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος τους συνεχάρη για την κορυφαία θέση που κατέκτησαν με 44,5 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και τους ευχήθηκε να έχουν πετυχημένη πορεία στον αθλητισμό, δίχως όμως να παραμελούν τα μαθητικά τους καθήκοντα, ενώ τους παρέδωσε αναμνηστικό βραβείο και δήλωσε πως ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του και θα στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο στις ανάγκες του.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr