Στη Ναύπακτο το Attica Beach Volley Club: "Μπορεί και διεθνείς διοργανώσεις η Ναύπακτος!"

Ένα όμορφο αθλητικό διήμερο γεμάτο beach volley ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις νέες δημοτικές εγκαταστάσεις του αθλήματος στην παραλία Βαριάς στη Ναύπακτο. Την πόλη επισκέφτηκαν για το διήμερο ένα γκρουπ περίπου 20 αθλητών από το Attica Beach Volley Club στην Αθήνα με επικεφαλής τον υπεύθυνο της ακαδημίας και ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Πανούσο. Στους φιλοξενούμενους από την Αθήνα προστέθηκαν αθλητές από τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και με την υποστήριξη της Ομόνοιας Ναυπάκτου υπήρξε μια όμορφη αθλητική ώσμωση με τουρνουά ανδρών, γυναικών και μικτό.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου Αντώνης Σχοινάς δήλωσε: “Ήταν χαρά μας να φιλοξενούμε το Σαββατοκύριακο το Attica Beach Volley Club, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές να επισκεφτούν τη Ναύπακτο. Η Ομόνοια Ναυπάκτου έχει παράδοση στη διοργάνωση διαφόρων τουρνουά στην πόλη και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να υποστηρίξουμε ακόμη καλύτερες διοργανώσεις. Το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού μπορεί να ανεβάσει τη Ναύπακτο με διάφορες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά και ο σύλλογός μας εργάζεται σταθερά και προς την κατεύθυνση αυτή.”

Από τη μεριά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Πανούσος δήλωσε: “Ευχαριστούμε θερμά την Ομόνοια Ναυπάκτου για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Ήταν χαρά μας να είμαστε ξανά στη Ναύπακτο μετά από την προ ετών συμμετοχή μας στο “AHEPA CUP” Beach Volleyball tournament. Και αυτή τη φορά ήταν όλα πολύ ωραία, η πόλη, η διαμονή, η αθλητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Είναι μεγάλο ατού για την περιοχή η ύπαρξη πλέον άρτιων εγκαταστάσεων για το άθλημα, καθώς με κάποιες απαραίτητες προσθήκες θα υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν μεγάλες πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Εμείς πάντως σκοπεύουμε να ξαναρθούμε!”

Βιογραφικό: Ο Θανάσης Πανούσος είναι εν ενεργεία προπονητής στις Εθνικές ομάδες beach volley. Ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα βόλεϊ (116 συμμετοχές),  με μεγαλύτερη διάκριση την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα (1994).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr