Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας 2023 - 2024 ο Παναγρινιακός (vid)

Ο Παναγρινιακός κατέκτησε το Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας 2024, επικρατώντας στον τελικό της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου με 2-1.

Ο τελικός διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδο Δοκιμίου “Λεωνίδας Ζαχαράκης” κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της αποπνικτικής ζέστης.

Ο Παναγρινιακός προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Γκόλια. Στο 32ο λεπτό με ωραίο σουτ, ο Μήλιος σημείωσε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου μπήκε ξανά στο παιχνίδι με όμορφο γκολ με σουτ του Καμζέλα στο 51′ , αλλά παρά την πίεσή της δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα ο Παναγρινιακός για 2η συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσει το Κύπελλο και παράλληλα να κάνει το νταμπλ.

Διαιτητής: Σπήλιος

Α΄ Βοηθός: Τάκος

Β’ Βοηθός: Ροκοπάνος

4ος: Ντρέλιας

Συνθέσεις

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μπότας, Παναγιωτόπουλος, Γκόλιας, Κωνσταντίνου, Σωτηρόπουλος, Μπακογιάννης (56′ Αντωνόπουλος), Κ. Καραλής (71′ Σ. Καραλής), Αγγέλης (56′ Μακρυπίδης), Τσεκούρας (66′ Ν. Καλοκαίρης), Μήλιος (66′ Κοσμάς), Τουρλίδας.

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γιώργος Γιάκος): Αν. Ρόκκος, Μπίστας, Κάππας, Αλ. Ρόκκος, Προβίδας, Αλπέντζος, Πανταζή (69′ Χισενάι), Κ. Κοκώνης (69′ Πριόβολος), Βασιλάρης (63′ Καμμένος), Καμζέλας, Σπυριλιώτης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις.

Πηγή: hisports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr