ΑΕ Αγίου Δημητρίου: «Γιορτή του ποδόσφαιρου ο χθεσινός τελικός»

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναγρινιακό που κατέκτησε το Κύπελλο για 2η σερί χρονιά.

Η Ένωση βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Γκόλια (πέναλτι 15') και Μήλιου (32'). Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε νωρίς με ωραίο σουτ του Καμζέλα στο 51', πίεσε για την ισοφάριση, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μένει η προσπάθεια και το γεγονός ότι η ομάδα μας αντιμετώπισε στα ίσα μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Γ' Εθνική κι ευχόμαστε να τα καταφέρει. Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για την εμφάνιση αλλά και την γενικότερη φετινή πορεία με τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα και φυσικά την συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια!

Ο χθεσινός τελικός ήταν αφιερωμένος στα παιδιά με τον αυτισμό. Παιδιά του ειδικού τμήματος της Ένωσης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, συνοδεύοντας τους παίκτες κατά την είσοδό τους. Το μήνυμα είναι ένα: Όλοι διαφορετικοί - όλοι ίσοι!

Τρομερά όμορφη εικόνα με τον κόσμο να δίνει δυναμικό "παρών" στον τελικό, το γήπεδο Δοκιμίου " Λεωνίδας Ζαχαράκης" γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την αποπνικτική ζέστη.

Είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που έκλεισε η σεζόν. Γίνονται βήματα για την αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο κόσμος αγκαλιάζει ξανά την προσπάθεια και οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τον ερασιτεχνικό μας αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο και με σωστές ενέργειες.

Συγχαρητήρια στον Παναγρινιακό για την κατάκτηση του νταμπλ. Ευχόμαστε στην ομάδα του Αγρινίου καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική.

Εμείς συνεχίζουμε, χτίζοντας σιγά σιγά την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr