Ήττα του Αστέρα Μεσολογγίου από τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου με σκορ 0-2 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, το μεσημέρι, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας, κάτω από συννεφιά.

Δυστυχώς, οι πολλές απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών μας, καθώς και η ατυχία στη τελική προσπάθεια, διαμόρφωσε αυτό το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και να κερδίζουν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο προπονητής μας προφύλαξε κάποιους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού του Κυπέλλου της Τετάρτης, στο ντέρμπι με την συμπολίτισσά μας Α.Ε. Μεσολογγίου.

Στο Α’ ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ναυπάκτου αιφνιδίασε την ομάδα μας και από στημένη φάση προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Παρόλο αυτά, ο Αστέρας Μεσολογγίου βγήκε στην επίθεση και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αφού δεν ισοφάρισε, δέχθηκε ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά από πέναλτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ναυπακτιακό Αστέρα να έχει αέρα δύο τερμάτων.

8′ ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον προωθημένο Πεκέζ, όταν σε κόρνερ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, εκτελέστηκε με σέντρα μες τη περιοχή μας, με τους αμυντικούς μας να απομακρύνουν τη μπάλα έξω από τη περιοχή, με τον επιθετικό της Ναυπάκτου να πιάνει το σουτ. Η μπάλα πέρασε από πολλά, πόδια, έφτασε στο σκόρερ μες τη μικρή περιοχή που μόνος απέναντι στο Κοκώρη πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

10′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να ισοφαρίσει, όταν σε προσπάθεια από δεξιά, ο Παπασπύρος έβγαλε τη σέντρα στη καρδιά της περιοχής της Ναυπάκτου, αδράνησαν οι αμυντικοί και ο Καπάι απέναντι στο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

12′ Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, όταν σε συνδυασμό από δεξιά Παπασπύρου-Μπελλάλη, βγήκε η πασά μες τη περιοχή και πλάγια δεξιά στον Φράγκο, αυτός έβγαλε παράλληλη σέντρα αλλά ξανά ο Καπάι, σε καλή θέση έπιασε μεν τη κεφαλιά αλλά η μπάλα περασε άουτ.

21′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Πιστιόλη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γαβρίνας μες τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου.

37΄Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό Αστέρα, όταν σε ακόμα ένα στημένο, ένα κόρνερ από δεξιά, έγινε η σέντρα μες τη περιοχή μας και ο Πεκέζ ανενόχλητος έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοκώρη.

Στο Β’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες έριξαν στροφές, καθώς προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, νεαρών κυρίως παικτών, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ένα ακόμα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 0-3. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, σε έναν αγώνα όπου σε γενικές γραμμές ήταν ήσυχος, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο παρά μόνο το γόητρο, ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα “κατάφερε” να ξεσηκώσει τη κερκίδα, καθώς διαμαρτυρόταν συνεχώς στον διαιτητή κ. Καζανά, με τον τελευταίο να τον αποβάλλει από το παιχνίδι με δύο κίτρινες κάρτες!!!

55′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Γαβρίνα, για το 0-3 του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο σκόρερ δέχθηκε τη κάθετη μπαλιά, πιθανόν από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έφυγε στη πλάτη της άμυνας του Αστέρα Μεσολογγίου κι απέναντι στο Κοκώρη πλάσαρε εύστοχα για το τελικό σκορ.

67′ Αποβολή για το προπονητή του Ναυπακτιακού Αστέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!!!

74΄Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, όταν ο Πιστιόλης έσπασε το τεχνικό οφσάιντ της άμυνάς μας, απέναντι στο Κοκώρη κινήθηκε πλάγια δεξιά με συνέπεια το πλασέ του να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοκώρη, και η μπάλα να απομακρύνεται από την άμυνά μας.

91′ Τελευταία ευκαιρία του αγώνα για το Ναυπακτιακό Αστέρα, με τον Πιστιόλη να δέχεται τη μπάλα μες τη περιοχή μας, απέναντι από το Κοκώρη, πλάσαρε αλλά έγκαιρα και έγκυρα ο Κοκώρης απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκώρης, Σέβα (52′ Γιαννόπουλος), Παπασπύρος, Τάσσος, Γεωργούσης (57′ Νασόπουλος), Ρουπάκης, Σιαμήτρος Β. (67′ Κασσαβέτης), Μπελλάλης, Ντελής, Καπάι (67′ Ζέλιος) και Φράγκος (57′ Χριστοδουλάτος)

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr