ΕΠΣ Αιτ/νιας: Στους «8» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος η Κ14

 

Στους «8» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 προκρίθηκε η ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανία που επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια αγώνα) της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Έβρου σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6΄λεπτο της αναμέτρησης με κεφαλιά του Τσιτλαΐδη 1-0, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 35΄με σκόρερ τον Σαλαγιάννη.

Στο δεύτερο μέρος καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σημείωση κάποιο τέρμα, με την αναμέτρηση να οδηγείτε κατευθείαν στην ρωσική ρουλέτα.

Πιο ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κατάφεραν να πάρουν την νίκη και πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης με σκορ 4-2.

Κ14 | ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Κώστας Αλεξόπουλος): Φλετούρης, Μπακάλης (65′ Καμπουραντώνης), Ευαγγέλου, Κοτσιανίδης, Γιαννούλης, Μπαλούτας, Δηλαβερίδης (59′ Κυρίτσης), Τσουκνίδης, Ουρεϊλίδης, Τσελιπιώτης, Τσιτλαΐδης.

Κ14 | ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Γιάννης Ντζιβανάκης): Ζησιμόπουλος, Μπρούνος, Παπαλέξης, Ζόχιος (67′ Ζαρκάδας), Ασπρογιάννης, Μπέτσικας (78′ Κουμπαρούλης), Σαλαγιάννης, Σαμαλέκος, Κολτσίδας, Τσατσαράγκος, Τσάπαλης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr