Σάμαρτζιτς: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες η νίκη είναι μονόδρομος»

 

Ο Χαρίλαος Τρικούπης φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο στις 17:00 για την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που ισοβαθμούν στην προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.  

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη με ανατροπή που πέτυχαν την Τετάρτη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

«Μπαίνουμε πλέον στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Παίζουμε με μια ομάδα ισόβαθμη με εμάς. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή ένα παιχνίδι τελικός. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να κατανοήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Παιζουμε στην έδρα μας θα έχουμε το κόσμο μας στο πλευρό μας όποτε δεν υπάρχουν δικαιολογίες η νίκη είναι μονόδρομος», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας του Μεσολογγίου, Βούκαν Σάμαρτζιτς.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί ήττες και στοχεύουν στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς ίσως αποτελέσει κριτήριο για τη διαδικασία των πλέι άουτ στο τέλος του δεύτερου γύρου. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό και ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στα θετικά  αποτελέσματα», δήλωσε ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ, Βασίλης Παπαδόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr